Om PV Legal

Om PV Legal

Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab (i daglig tale ’PV Legal’) har siden januar 2018 ydet juridisk rådgivning inden for immaterialret.

Selskabet er organiseret som anpartsselskab. Advokaterne hos Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet. Alle advokater hos Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos HDI Danmark, police nr. 156-08290419-30015.

Advokaterne hos Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokaterhvervet, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside.

I tilfælde af en tvist om salær opkrævet af Plougmann Vingtoft Advokatanpartsselskab, kan klienten klage over salærets størrelse til Advokatnævnet, Kronprinsessegade 28, 1306 København K.

 

Forretningsbetingelser

Download vores forretningsbetingelser, og læs mere om at samarbejde med os.

 

Privatlivspolitik

Download vores privatlivspolitik, og læs mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine personlige oplysninger.